Προσφορές Golden Star Ferries
25/04/2017

Ειδικές Εκπτώσεις

 • 30% έκπτωση στην αυθημερόν επιστροφή
  Η Fast Ferries προσφέρει έκπτωση 30% στους ναύλους επιστροφής στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων στα αυθημερόν ταξίδια.  Επιπλέον, ισχύει 30% έκπτωση στους ναύλους επιτροφής στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων για όλα τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, ανεξαρτήτως ημέρας επιτροφής.
 • Ειδικές εκπτώσεις για ομαδικές μετακινήσεις
  Ειδικές εκπτώσεις για ομαδικές μετακινήσεις! Η FastFerries προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για ομαδικές μετακινήσεις επιβατών (Group). Οι μετακινήσεις θεωρούνται ομαδικές εφόσον περιλαμβάνουν αριθμό άνω των 25 ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τo 11876.
 • 25% έκπτωση στους συνταξιούχους του ΝΑΤ
  Η Fast Ferries προσφέρει έκπτωση 25% στους συνταξιούχους του ΝΑΤ.
  Η έκπτωση ισχύει για την οικονομική θέση και για τα αεροπορικού τυπου καθίσματα. Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επιδείξη της ειδικής κάρτας του ΝΑΤ.
 • 50% έκπτωση για τους πολύτεκνους
  Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη του θεωρημένου βιβλιαρίου πολυτέκνων. Τα τέκνα των πολυτέκνων δικαιούνται την έκπτωση έφοσον φέρουν το ανάλογο δελτίο.
 • 30% έκπτωση για τρίτεκνους 
  Η έκπτωση εφαρμόζεται στην οικονομική θέση (DECK) και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα (ATS).Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων η του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση εώς την ηλικία των 23 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας τους.
 • 50% Φοιτητική έκπτωση
  Η έκπτωση ισχύει για όλους τους φοιτητές ελληνικών (και για Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) και ξένων πανεπιστημίων. Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας. Η έκπτωση δεν ισχύει για την περίοδο (01/07 έως 31/08).
 • 50% Παιδική έκπτωση
  Ισχύει για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών σε όλες τις θέσεις του πλοίου. Τα παιδιά ηλικίας έως 5 ετών, δικαιούνται δωρεάν εισιτήριο στην οικονομική θέση και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα.
 • 50% έκπτωση στα άτομα με ειδικές ανάγκες
  Έκπτωση 50% στα άτομα με ειδικές ανάγκες στους τυφλούς και στους συνοδούς αυτών. Η έκπτωση ισχύει για την οικονομική θέση και για τα αεροπορικού τυπου καθίσματα. Η προσφορά ισχύει για άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% ενώ έκπτωση 50% ισχύει και για τα αυτοκίνητά τους, εφόσον είναι χαρακτηρισμένα αναπηρικά στην άδεια κυκλοφορίας τους. Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επιδείξη της σχετικής απόφασης της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.