Ποιοί Έιμαστε

Το Πρακτορείο Τόγιας Τravel με έδρα τη Ραφήνα από τότε  που ξεκίνησε,διανύει μία συνεχή ανοδική πορεία στο χώρο των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έχοντας σαν στόχο την πραγματοποίηση των ταξιδιωτικών σας αναγκών μέσα από τις ποιοτικές, πρωτοποριακές και ανταγωνιστικές παρεχόμενες υπηρεσίες.

Με έμπειρο και φιλικό προσωπικό είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας με τον ιδανικό συνδυασμό ταχύτητας, ασφάλειας και ποιότητας. Μαζί θα σχεδιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον προορισμό της επιθυμίας σας.

Ανταποκρινόμενοι στις συνεχείς απαιτήσεις του επιβατικού κοινού σας παρέχουμε πλέον την ηλεκτρονική κράτηση-αγορά των εισιτηρίων σας άμεσα και έγκυρα προς όλα τα Ελληνικά Νησιά με το on line σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Πάντα με σεβασμό στο πελάτη είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε χρήσιμη πληροφορία που μπορείτε να αντλήσετε είτε από το site μας, είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά.

Εμπιστευθείτε μας και η  πολύχρονη πείρα μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε μας δίνει την σιγουριά ότι θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Κάντε κράτηση τώρα, κερδίστε σε χρόνο και χρήμα & Καλό Ταξίδι…