Ο νομός Χανίων είναι ο δυτικότερος της Κρήτης. Είναι ένας τόπος ευλογημένος και προικισμένος με ανεπανάληπτες φυσικές καλλονές. Χαρακτηριστικό του είναι η πλούσια εναλλαγή των τοπίων του. Έχει χαρακτηριστεί ως ο τόπος των φαραγγιών και όχι άδικά, αφού σε ολόκληρο των νομό ευρίσκονται περισσότερα από 60 φαράγγια, μικρά και μεγάλα, ασύγκριτα σε ομορφιά. Έχει να επιδείξει μοναδικά φυσικά αξιοθέατα από σπήλαια και βουνά με πυκνή βλάστηση, αλλά και τοπία άγρια, μέχρι τις ονειρεμένες παραλίες με τα πεντακάθαρα που άλλες βρέχονται από το Κρητικό Πέλαγος κι άλλες από το Λιβυκό.

Τα Χανιά, ενθουσιάζουν κάθε επισκέπτη τους και με την ιδιαίτερη ιστορία τους, που αποτυπώνεται στα σημαντικά μνημεία που συναντάει κανείς κατά την περιήγησή του στο νομό. Τα ερείπια των αρχαιολογικών χώρων, τα εκθέματα των μουσείων, τα ενετικά μνημεία και οι ιστορικές συνοικίες της πόλης, ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν του τόπου. Οι Κρητικοί διακρίνονται για την ιδιαίτερη κουλτούρα τους, την φιλοξενία και την φιλική τους διάθεση. Άνθρωποι πιστοί στις παραδόσεις και προσκολλημένοι στα πατραπαρόδοτα ήθη κι έθιμα γίνονται συμπαθείς για την αυθεντικότητά τους.

Η παραμονή σας στα Χανιά θα σας γεμίσει εικόνες και συναισθήματα μοναδικά.

Περιοχές των Χανίων:
ΓΑΥΔΟΣ, ΔΑΡΑΤΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, ΒΑΜΟΣ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΟΜΑΛΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΣΤΑΛΟΣ, ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΜΑΡΑΘΙ, ΧΑΝΙΑ ΠΟΛΗ , ΣΤΑΥΡΟΣ, ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ, ΚΑΤΩ ΣΤΑΛΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΟΣ, ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΜΥΡΙΔΑ, ΜΑΛΕΜΕ, ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΣΦΑΚΙΑ, ΣΟΥΔΑ, ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ, ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΓΑΛΑΤΑΣ, ΚΑΛΥΒΕΣ, ΚΑΛΑΘΑΣ, ΣΟΥΓΙΑ, AΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΗ, ΛΟΥΤΡΟ,  ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ, ΓΕΡΑΝΙ, ΘΕΡΙΣΟ