Η Κύθνος, όμορφη και γραφική είναι το πρώτο νησί που συναντάει κανείς στη διαδρομή των δυτικών Κυκλάδων. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κέα και στη Σέριφο και απέχει από τον Πειραιά 52 ν.μ. Είναι ορεινό νησί, που χαρακτηρίζεται από το ανάγλυφο του κυκλαδίτικου τοπίου και η έκτασή του φτάνει τα 99 τ. χλμ. Παρουσιάζει την γνώριμη γοητευτική εικόνα των νησιών του συμπλέγματος. Μικρά χωριά κτισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Πλακόστρωτα δρομάκια, κατάλευκα σπίτια, πλατείες, εκκλησίες και ανεμόμυλοι συνθέτουν το τέλειο σκηνικό των διακοπών σας.

Το νησί κατοικείται από τα αρχαία χρόνια και έχει να επιδείξει αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία.

Κι επειδή, νησί σημαίνει θάλασσα στην Κύθνο θα χαρείτε το μπάνιο σας στις υπέροχες παραλίες της. Κλειστοί όρμοι, απάνεμα λιμανάκια και κατάξανθες αμμουδιές σας υπόσχονται αξέχαστες ώρες απόλαυσης.

Η Κύθνος δεν έχει κορεστεί από το τουριστικό ρεύμα και διατηρεί ακόμη αναλλοίωτες τις ομορφιές της. Προσφέρει στους επισκέπτες της ήσυχες διακοπές, χωρίς όμως να τους λείπουν και οι ευκαιρίες διασκέδασης. Όσο αφορά τη διαμονή σας, τα ξενοδοχεία και τα συγκροτήματα ενοικιαζόμενων δωματίων που λειτουργούν στο νησί ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη.

Προγραμματίστε τις διακοπές σας στην Κύθνο και ζήστε αξέχαστες μέρες σ’ ένα από τα ωραιότερα και γραφικότερα νησιά των Κυκλάδων.

Περιοχές του νησιού:
ΛΟΥΤΡΑ, ΜΕΡΙΧΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ, ΧΩΡΑ – ΚΥΘΝΟΣ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ